Multikunstner
Mortininis Fantastiske Verden
Utleie scene lys lyd dj karaoke
by Morten Ur on February 1st, 2015

Utleie til alle typer arrangementer!

​​Vi leverer dj med komplette lyd- og lysanlegg til alle anledninger og for alle aldersgrupper.
Vi leier også ut teknisk utstyr som scene, lys og lyd til alle typer arrangementer.
Morten Ur er DJ og spiller musikk for alle aldersgrupper og til alle anledninger. Han har en stor samling med sanger å velge fra (ca 120.000 låter) og vil tilpasse musikken etter nærmere avtale med arrangør. Morten kjører også karaokeshow og quiz etter nærmere avtale.

Når Morten er opptatt, så vil vi sende en annen erfaren DJ som vi har avtale med. 
Les mer her!


Posted in Underholdning for voksne, Utleie scene lys lyd, Utleie dj    Tagged with Utleie lyd lys scene, Utleie dj, Dj til firmafest, dj til bryllup, dj til bursdag, dj til barnebursdag, dj til julebord, dj til jubileum, karaoke


0 Comments

Leave a Comment