Multikunstner
Mortininis Fantastiske Verden
AIRBRUSH TATOVERING - NYHET 2015!
by Morten Ur on February 4th, 2015

​​TATOVERING MED AIRBRUSH

​Ingen allergiske reaksjoner – varer en uke – flere hundre mønstervalg.
Spraymaling drevet med stillegående kompressor. Her velger du blant dine favorittmønster.

Vi finner frem en sjablong, legger den på huden og sprayer på de fargene du ønsker. Det blir som et kunstverk, ja, som en ekte tatovering. Videre legges på en lakk, som gjør det mulig å dusje, uten at mønsteret går bort.

Utstyret tar null plass, men der det er mulig vil vi gjerne sette opp en stand, slik at det virkelig vises at vi er på besøk. Dette trekker mer folk til Spraytatoveringa.
Les mer om Airbrush her!


Posted in Arrangements aktivitet, Festival aktivitet, Hotell aktivitet, Markedsdag aktivitet, Senter aktivitet, Nyhet 2015, Kjøpesenter aktivitet    Tagged with Airbrush, airbrush tatovering, tatovering, tatovering for barn, tatovering som kan vaskes av, tatovering som sitter 1 uke, tatovering av logo, spraytatovering, spraytatovering som går av, kjøpesenter aktiviteter, senteraktiviteter, festival aktiviteter, hotell aktiviteter, markedsdager aktiviteter, arrangements aktivitet, bursdagsaktivitet, bursdags fun


0 Comments

Leave a Comment