Multikunstner
Mortininis Fantastiske Verden
Naturtro kopi av en Dinosaurus - NYHET 2015!
by Morten Ur on February 4th, 2015

ET EKTE JURASSIC PARK EVENTYR!

​T-Rex er den mest fryktinngytende skapning som har levd på jorda noensinne.
Nå kan vi tilby barna å få ri på en ekte dinosaurus, som gir barna en skikkelig spennende opplevelse, som kjennes helt inn til ryggmargen.
​Har du behov for det ultimate spenningseventyret for hele familien, er dette opplegget noe for deg. Dette er ett Jurassic Park-eventyr for barna, og du kan fortelle barna, at i dag skal vi besøke et sted der de har levende dinosaurus, en fryktingytende Tyranosaurus Rex, som de kan ri på. Den brøler, rører på seg, blinker med øynene og ser helt levende ut. Dinosauren er lagd i naturtro hud som både kjennes og ser ekte ut når dinosauren beveger på seg.
Les mer om dinosaurusen her!


Posted in Arrangements aktivitet, Festival aktivitet, Hotell aktivitet, Kjøpesenter aktivitet, Markedsdag aktivitet, Nyhet 2015, Senter aktivitet    Tagged with ekte dinosaur, ekte t-rex, ri på en dinosaur, utleie dinosaur, kjøpesenter aktiviteter, senteraktiviteter, festival aktiviteter, arrangements aktivitet, bursdags fun, bursdagsaktivitet, utleie av jurrassic park effekter, dinosaurus egg, ta bilde med dinosaurus, barne aktiviteter, barne underholdning, morro for barn, underholdning for barn og unge


0 Comments

Leave a Comment