Multikunstner
Mortininis Fantastiske Verden
Oppblåsbar klatrevegg - NYHET 2015!
by Morten Ur on February 4th, 2015

Oppblåsbar klatrevegg for barn

​Den oppblåsbare klatreveggen er en gøyal aktivitet som krever kordinasjon og styrke.
Og det kiler i magen når du er oppe i 6 meters høyde.

​Mobil klatrevegg for barn fra 3-10 år. Leveres med minst en opplært person. Her er barna trygge grunnet seler, tau og sikringsutstyr. Den myke matta er tar også av for et eventuelt fall. Konstruksjonen er ca 6 meter høy og krever rundt 7x7 meter gulv areal. Kan ikke brukes ved nedbør, men kan gjerne stå ute. Fantastisk aktivitet for klatrelystne barn.
Les mer om klatreveggen her!


Posted in Arrangements aktivitet, Festival aktivitet, Hotell aktivitet, Kjøpesenter aktivitet, Markedsdag aktivitet, Nyhet 2015, Senter aktivitet, Underholdning for barn    Tagged with kjøpesenter aktiviteter, senteraktiviteter, festival aktiviteter, markedsdager aktiviteter, klatrevegg for barn, klatrevegg, oppblåsbar klatrevegg, barne aktiviteter, barne underholdning, morro for barn, underholdning for barn og unge


0 Comments

Leave a Comment