Multikunstner
Mortininis Fantastiske Verden
Sno-Cones - NYHET 2015!
by Morten Ur on February 4th, 2015

​Sno-Cones - En forfriskende kald opplevelse!

​Sno-cone er kjølende og herlig i sommersola eller når som helst på året når du ønsker og kjøle ned deg selv eller kundene dine.  

Leveres med et vel av smaker fra hele smaks- og fargeregisteret. Dette er en veldig gøyal måte og få i seg noe kaldt og godt. 

 


Posted in Arrangements aktivitet, Festival aktivitet, Hotell aktivitet, Kjøpesenter aktivitet, Markedsdag aktivitet, Nyhet 2015, Senter aktivitet, Drikke    Tagged with sno-cones, forfriskende drikke, kald drikke, slush drikke, drikke for barn, kjøpesenter aktiviteter, senteraktiviteter, festival aktiviteter, festdrikke for barn, barne aktiviteter, barne underholdning, morro for barn, underholdning for barn og unge, hotell aktiviteter, markedsdager aktiviteter


0 Comments

Leave a Comment