Multikunstner
Mortininis Fantastiske Verden
Show på Storefjell Resort Hotel
by Morten Ur on February 24th, 2015

Her ser du kveldens show vi hadde på hotelet. Det var fullt med gjester og vi hadde det kjempe morsomt denne kvelden.
Både barn og voksne fikk seg en god latter.

Les mer her!


Posted in Arrangements aktivitet, Hotell aktivitet, Markedsdag aktivitet, Underholdning for barn, Underholdning for voksne    Tagged with hotell show, magiske show, trylleshow, tryllekunstner, illusjonist, dyr, ballonger, humoristisk, spennede, magisk, underholdende, barne, barne underholdning, familie underholdning, barne show, familie show, engasjerende, mystisk, musikk show, show musikk, dj til show, Storefjell Resort Hotel, trylling, bestill en tryllekunstner, tullekunstner, bestill en klovn


0 Comments

Leave a Comment