Multikunstner
Mortininis Fantastiske Verden
Barnebursdag i Asker
by Morten Ur on May 7th, 2015

HerTusen takk for flott show i barnebursdagen til vår sønn! Showet var midt i blinken, og vi var veldig godt fornøyd med at Mortinini var så flink til å snakke med barna. Vi vil absolutt anbefale andre å engasjere Mortininis Fantastiske Verden. En erfaren og hyggelig artist! 
 Med vennlig hilsen ​Christian Paus.


Posted in not categorized    Tagged with bestill en klovn, Klovn med ballonger, lei en ballongklovn, bestill en tryllekunstner, trylleshow, trylling, tryllekunstner, barne show, familie show, musikk show, dyr, trylleshow med dyr, lei en tryllekunstner, lei en tullekunstner, lei en trylleklovn, lei en klovn, bestill en trylleklovn, bestill en tullekunstner, ballonger i mange farger, fargerike ballonger, familie underholdning, fantasifulle ballonger, fargerikt show, show med masse farger, show for barn, show med barn, trylling med barn, trylling for barn, trylleshow for barn, trylleshow med barn, bursdags trylling, bursdags show, bursdags forestilling, barnebursdag, dj til barnebursdag, dj til jubileum, karaoke for barn, dj og karaoke for barn


0 Comments

Leave a Comment