Multikunstner
Mortininis Fantastiske Verden
Siste julehelgen
by Morten Ur on December 17th, 2015

​Denne helgen skal jeg være i et barneselskap hvor jeg skal trylle og tulle. I tillegg leverer vi denne helgen nisser hos følgende arrangører: Strandtorget Kjøpesenter, Kuben Storsenter, Buskerud Storsenter, Bekkestua Senter, Jessheim Storsenter, Grønnland Basar og Arkaden Senter. I tillegg leverer vi Pepperkakeverksted sammen med pepperkakemannen på Lillesand Senter, Nissemor med sminking av barn til nissebarn på Kuben Storsenter og Ballongpakkemaskin til Byporten Senter i Oslo


Posted in not categorized    Tagged with julenisse, juleunderholdning, nisse, pepperkake, pepperkakemann, pepperkakekvinne, pepperkakehus, pepperkakepynting, ballong, ballong, ballongpakkemaskin, reinsdyr, dj, bestill dj med anlegg, bestill en dj, dj + fest, dj + fest, dj og karaoke, dj og karaoke for barn, dj til bryllup, bestill dj med pa, bestill scene og dj, Utleie lyd lys scene, barneunderholdning


0 Comments

Leave a Comment