Multikunstner
Mortininis Fantastiske Verden
Dinosaurus - Naturtro T-Rex
Tilbake til meny, klikk her
Har du behov for det ultimate spenningseventyret for hele familien, er dette opplegget noe for deg. Dette er ett Jurassic Park-eventyr for barna, og du kan fortelle barna, at i dag skal vi besøke et sted der de har levende dinosaurus, en fryktingytende Tyranosaurus Rex, som de kan ri på. Den brøler, rører på seg, blinker med øynene og ser helt levende ut. Dinosauren er lagd i naturtro hud som både kjennes og ser ekte ut når dinosauren beveger på seg.

T-Rex er den mest fryktinngytende skapning som har levd på jorda noensinne.
Nå kan vi tilby barna å få ri på en ekte dinosaurus, som gir barna en skikkelig spennende opplevelse, som kjennes helt inn til ryggmargen.

Leveres med dinosaurus kjempeegg for fotografering, vulkan og flotte kulisser. Barna kan gå inn i et kjempestort dinosauregg og bli fotografert og får med bilde hjem. Det ser da ut som barnet er en liten dinosaur på tur ut fra klekking. Flere fantastiske aktiviteter, dekorasjoner og fortellinger hører til konseptet. 
Fakta om T-rex: Blinkende øyne, Rører på begge fremre bein, Kjeve åpner og lukker seg, Lyd koordinert med kjeve, Rører på halsen og hele kroppen, Innebygd dinosaurbrøl med volumkontroll, Sete med sikkerhets-sele, Håndtak med start og stopp og Remote controller for operatør.