Airbrush - Gøy med tatovering

Tilbake til meny, klikk her

Tatovering med Airbrush

Ingen allergiske reaksjoner – varer en uke – flere hundre mønstervalg 
Spraymaling drevet med stillegående kompressor
Her velger du blant dine favorittmønster. Vi finner frem en sjablong, legger den på huden og sprayer på de fargene du ønsker. Det blir som et kunstverk, ja, som en ekte tatovering. Videre legges på en lakk, som gjør det mulig å dusje, uten at mønsteret går bort.
Utstyret tar null plass, men der det er mulig vil vi gjerne sette opp en stand, slik at det virkelig vises at vi er på besøk. Dette trekker mer folk til Spraytatoveringa.
Sett deg ned på en stol og slapp av.
I løpet av sekunder har du en ufarlig og smertefri tatovering som varer en uke.
Du kan få tatovering av den idretten du driver med, eller dyr, fugler, blomster. Du velger.
Kanskje er du en ”beliver”? Ja, da får du et hjerte med teksten ”J.B.”
Tatoveringene er perfekte. Minst like perfekt som til en prisbelønt kunstner. Og enda bedre, her kan vi angre oss og lage ny tatovering. Du kan dusje med tatoveringen på.

Spraytatovering 

Hva er spesielt med Spraytatovering?
  • fritt valg i mønster 
  • varer i flere dager
  • du kan dusje
  • man kan ikke skille mellom denne og en ekte tatovering
  • det går utrolig raskt, snakk om sekunder får mønsteret er ferdig
  • ingen tørketid
  • ingen allergiske reaksjoner
Logo
Tenk deg en fotballkamp på Lerkendal der vi tatoverer "RBK" og en "ball" på alle besøkende, eller tatovere logoen til G-Sport ved jubileum på en sådan butikk. Sender du over logo, kan vi få lagd sjablonger innen tre uker. I prinsippet lager vi alt av sjablonger, jul, halloween, påske, sommer, bil, kjøkken, mat, skole....eller hva driver du med?

Hvem tar Spraytatovering?
Barn og ungdom er i hovedfokus, men også mange voksne. Flere voksne finner et mønster de har hatt lyst til å tatovere på ekte. De kommer da til oss for å teste dette for en kort periode. Siden vi kan legge logo, er dette en perfekt aktivitet for teambuilding, firmafesten eller tema-party.
 
Sikkerhet og helse
Konseptet er utprøvd på flere hundre tusen barn. Det er aldri meldt om allergiske reaksjoner noe sted i verden. Malinga er alkoholbasert og kan fjernes på 5 sekunder med alkokol eller såpe og vann. Ingen rester blir igjen i huden, slik den kan bli ved bruk av ikke godkjent maling, klistremerker m.m.

Angre
Vil du fjerne tatoveringen kan du bruke antibac eller annen form for sprit. Malinga er alkoholbasert.
 
Gøy med tatovering passer til alle aldre og kan knyttes til både jul, påske, fotball, kongebesøk, valentine eller hva som helst. Opplegget tar ingen plass, trenger kun 2 stoler og et bord. Der det er plass har vi egen stand som tar 2x3 meter.