Stjerna på scenen - NYHET 2015!

Talentiade på kjøpesenter eller andre arrangement

​Husker du talentiaden som gikk på NRK på 90 tallet?
Nå har du muligheter til og booke inn suksessen, men nå med en ny innpakkning og ny vri.
 
Konseptet er som følger: 
Barna og unge (eller voksne) opptrer på scenen, som om de skulle være stjerner selv.
 
Her kan det synges, danses, utføres akrobatik, drive på med trylling eller spilles musikk
Det er kun fantasien som kan setter begrensninger på hva du måtte gjøre, for scenen er din!
(Detakerene kan også bli stylet om man ønsker det)
 
Det vil bli kjørt innledende konkuranser, for deretter å bli bedømt av konferansieren, senterleder eller ansvarlig på stedet (fra en eventuell hovedsponsor). 
Etter dette, kjøres det semifinaler, for så og avslutte med en finale.
 
Alle som synger/spiller musikk har også mulighet for å få med seg en proff innspilt plate fra oss. Live innspilling med proft innspillings utstyr.

Vi stiller med alt fra lyd, lys, tekniker og konferansier.  Om det skulle trenges en scene kan vi stille med dette også. Scenen som brukes til dette er vanligvis på ca 16-20 kvm.
Les mer her!

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

Airbrush Ballong dyr Ballongklovn Dj til firmafest Klovn med ballonger Mortininis Mortinini Multikunstner Storefjell Resort Hotel Utleie dj Utleie lyd lys scene airbrush tatovering arrangements aktivitet ballong dekorasjon ballong figurer ballong inngang ballong kunstner ballongbuer ballongdekor ballonger etter ditt behov ballonger etter kundens behov ballonger i mange farger ballonger ballongkunstner ballongpakkemaskin ballongportaler ballongportal ballongsøyler ballong barna svarer barna tryller barne aktiviteter barne show barne underholdning barnebursdag barneglede barneunderholdning barne bestill dj med anlegg bestill dj med pa bestill en dj bestill en klovn bestill en trylleklovn bestill en tryllekunstner bestill en tullekunstner bestill pa bestill scene og dj bursdags forestilling bursdags fun bursdags show bursdags trylling bursdagsaktivitet buzz spill dinosaurus egg dj + fest dj med lys dj og karaoke for barn dj og karaoke dj til barnebursdag dj til bryllup dj til bursdag dj til festen dj til fest dj til jubileum dj til julebord dj til party dj til show dj drikke for barn dyr av ballonger dyr ekte dinosaur ekte t-rex engasjerende familie show familie underholdning fam fantasifull ballong dekor fantasifulle ballonger fargerike ballonger fargerikt show fest + dj fest med dj festdrikke for barn festival aktiviteter forfriskende drikke godteposer gøyalt gøy hotell aktiviteter hotell show humoristisk idol illusjonist julegodteposer julenisse juletrefest juleunderholdning kald drikke karaoke for barn karaoke kjøpesenter aktiviteter klatrevegg for barn klatrevegg klovnen klovn lei dj lei en ballong kunstner lei en ballongklovn lei en dj lei en klovn lei en trylleklovn lei en tryllekunstner lei en tullekunstner lei lyd og lys lei lyd lei lys og lyd lei lys lyd lys scene lys utleie magiske show magiskunderholdning magisk magsik markedsdager aktiviteter moro morro for barn morro for voksne multimedia quiz musikk show musikkdj mystisk nisse oppblåsbar klatrevegg opplevelse for livet opplevelses aktivitet pa og dj party med dj pepperkakehus pepperkakekvinne pepperkakemann pepperkakepynting pepperkake playstation buzz portal med ballonger portal med ballong pynt med ballonger pynt med ballong pynt opp med ballonger quiz for barna reinsdyr ri på en dinosaur sangkonkurranse for barn scene med dj senteraktiviteter sentershow show for barn show med barn show med masse farger show musikk show slush drikke sno-cones spennede spraytatovering som går av spraytatovering spørrekonkurranse stjerner svar på spørsmålet ta bilde med dinosaurus talent konkurranse talentiade talentkonkurranse for barn tatovering av logo tatovering for barn tatovering som kan vaskes av tatovering som sitter 1 uke tatovering tegneverksted for barn trykk på knappen for å svare tryllekunstner trylleshow for barn trylleshow med barn trylleshow med dyr trylleshow trylling for barn trylling med barn trylling med dyr trylling tullekunstner tulleshow underholdende underholdning for barn og unge underholdning for voksne underholdning unge talenter utleie av jurrassic park effekter utleie av lyd og lys utleie av lyd utleie av pa utleie av scene utleie dinosaur utleie klovn utleie lykkehjul utleie popcorn maskin utleie quiz utleie slush maskin utleie sukkerspinn maskin utleie tryllekunstner walkaround med ballonger